Over Nature’s Specialties

In 1986 werd het nieuwe productiebedrijf opgericht. Het begon als een kleine winkel met slechts 6 producten en 8 werknemers. Nature’s Specialties is vanaf zijn bescheiden begin gegroeid en heeft zich ontwikkeld tot een grote fabriek met 96 producten, waarvan sommige ontvangers zijn van prijswinnende producten in de sector! In overeenstemming met zijn enorme groei verwierf Nature’s Specialties extra tanks, apparatuur en verhoogde het zijn werknemers. Het bedrijf verbeterde zijn omzetgroei en ontwikkelde verkoop en distributeurs, zowel op nationale als internationale markten. Nature’s Specialties blijft groeien ondanks vele verliezen, waaronder het verlies van Mary’s man in 2004 en een complete meltdown van de hele fabriek als gevolg van een brand in 2009. Het bedrijf, alleen uitgerust met een vuurvast kabinet, een Bijbel, loyale werknemers en klanten met geloof en overtuiging om verder te gaan, werd gered en bleef uitgroeien tot een veel grotere entiteit.
Onze producten worden in de verzorgingsindustrie erkend als premiumproducten en worden door veel concurrerende groomers gebruikt. We waarderen het vertrouwen en de loyaliteit die groomers ons hebben gegeven en we hebben onze steun getoond door middel van sponsoring met vele professionele trimwedstrijden zoals Barkleigh Groom Expo “The Winner Circle”, die al vele jaren awards  heeft gewonnen. De producten van Nature’s Specialties werden ook gebruikt in de tv-series ‘Groomer Has It’ van ‘Animal Planet’, de CBS-tv ‘Great American Dog’, Intergroom, WPA, Fun in the Sun en nog veel meer. We zijn er trots op om de groomers te ondersteunen en met hun samen te werken.
We worden sterk en hebben veel successen geboekt. We zijn ervan overtuigd dat onze plannen voor nieuwe en innovatieve producten zorgen voor verdere groei.
Onze producten zijn te vinden op onze website www.naturesspecialties.nl en bij veel van onze lokale groomers